Jiný pohled

Jiný pohled

Anotace: snílkem možná jsem...

Ač snílkem se hodně lidem zdám,
chce to jiný pohled na svět říkám vám!
Zaceluje se mi ublížená duše,
tak oznamuji vám tímto suše,
že v životě zametla jsem hrubým koštětem,
stala jsem se od základu jiným člověkem.
Pohladila jsi mne ty smířlivá poutnice všech,
však já ještě z daleka nejsem na zádech.
Vnímám tvůj tichý klidný dech..
Přítelkyně má,
naše schůzka se pro zatím na neurčito odkládá.
Konečně z paprsků radost mám,
promlouvám vřele k rostlinám.
Že z plných plic dýchám,
radost mám.
Přátelé mí věrní,díky vám!
Autor Irena J., 18.12.2015
Přečteno 227x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí