Ticho! Tma! Šero!

Ticho! Tma! Šero!

Anotace: Emoce se zbláznily.

Tma. Ticho.
Je to tu zas, poznávám to - šero.
Asi na srdci, myslím.

Myslíš?
Myslím, že i trochu myslíš.

Sedím tu. Čekám. Na tebe?
To ne.
A přeci!
Hlavně to šero chci jako dáreček
poslat do uzavřené truhly, té tvojí.
Zkus si to. Bude se ti dobře spát.
Snad.

Ticho.
Tma.
Světlo.

Šero.
Autor KlaraKimberlyViznerova, 21.12.2015
Přečteno 252x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Petbab, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí