Důchodce

Důchodce

Anotace: Když vás chytne další míza.

Důchodce jsem ještě zdatný,
pěknou penzi k tomu mám
S dívčinou bych chtěl to zkusit
dlouho už jsem žil tak sám

Tak jsem zašel do kavárny,
drahý koňak objednal
Na tohle se jistě chytne,
v duchu jsem se tiše smál

Chytila se jedna kráska,
dívka jako růžička
Přisedla si, zeptala se,
zda i pro ní sklenička

Co by člověk neudělal,
když ho zláká dívčí pel
Zaplatil jsem pěknou cejchu,
na hotel s ní potom šel

Místo sexu, tvrdá rána,
její hoch mi nařezal
Zatím, co mi prachy brala,
on se bavil jako král

A tak místo mladých koček,
svádím dámy středních let
Žádný sex či dovádění,
teď jezdíme na výlet
Autor Psavec, 07.02.2007
Přečteno 322x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty jsi fakt číslo.A vše tak věrohodné. Nevěřím,že ti napovídá múza.Nejlepší básně jsou z prožitého.

08.02.2007 16:29:00 | s.e.n

Ale na výletech pozor na kapsáře ;-)

07.02.2007 08:36:00 | Teri Jane

Velmi poučné! :)

07.02.2007 04:48:00 | En

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí