KDYŽ SE VZNÁŠÍ STÍN

KDYŽ SE VZNÁŠÍ STÍN

Anotace: text https://www.youtube.com/watch?v=IXdNnw99-Ic

Tmou,

tmou letí můj hlas,

nocí jak pel,

hvězdy jej skrápí

a pocit mám zvláštní,

pohlédnu nad sebe,

tak těžké je něco říct´,

když se vznáší stín...

 

Přesto v sobě naděj mám

že úsvit vše vyřeší

naše láska nám sílu dá

cesty obrátit zpět,

prosím neodcházej,

zkus jen se ohlédnout

není to lehké -

když se vznáší stín...

 

Tmou,

tmou letí náš hlas,

nocí jak pel,

hvězdy jej skrápí,

hledíme nad sebe,

svírám tvou malou dlaň,

tak těžké je něco říct´,

když se vznáší stín...

Autor Zbynislaw Thinkiewicz, 22.12.2015
Přečteno 500x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Nikita44, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí