Carpe diem

Carpe diem

Anotace: ---

Užívat dne,

              carpe diem.

Nebát se,

že nebe vybledne,

že teplo paprsků

z tváře smyjem.

 

Chutnat svět,

                 plnými doušky,

s každým krokem

aspoň na chvíli smět

zbavit se předsudků,

natrhat z nich proužky

                  a pustit je po vodě.

 

Přestat snít

              o vůni květů,

překročit práh 

a s ním vlastní stín.

Zamávat světu

v peřinách

               a jít ven...

Tak jdem!

 

 

               

Autor FroniXY, 26.12.2015
Přečteno 236x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Frr, zdenka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí