Odchod

Odchod

Anotace: Bylo ticho a nic víc dýchali jsme z plných plic. oči slepené ruce spojené noc a spousta hvězd...

Bylo ticho a nic víc
dýchali jsme z plných plic.
oči slepené
ruce spojené

noc a spousta hvězd
katakomby pod námi
andělů sjezd

strach svíral nám pěsti
"prosím pusť nás" volali jsme
utekla radost
uteklo štěstí

jeden z nich
ten černě oděný
došel k nám

¨beze slova¨

letmo se dotkl krvavé dlaně
jeden
dva
tři
vteřiny
minuty
hodiny

zavřel oči
otevřel ústa
zmizelo ticho
zmizela úcta

chaos

cítil jsem teplo
cítil jsem chlad
opustil jsem všechno
opustil jsem vás
Autor K.Matus, 28.12.2015
Přečteno 185x
Tipy 2
Poslední tipující: Allie16, ArtFox
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí