bolí to

bolí to

Anotace: ...

Bolí to.
A nevím, jak z toho všeho ven.
Všechno se mi zdá jak blbý sen.
Bolí to.

Bolí to.
Kdyz jdu spát nebo se jen učím.
Klid přála bych všem svým duším.
Bolí to.

Bolí to.
Když právě teď sedim a koukám nikam
Uvnitř sebe všechno dusím a jen tiše vzlykám.
Bolí to.

Boli to.
Chci vypudit TĚ z moji hlavy.
Vstávat zase bez únavy.
Po všech těch nocích...
Bolí to.

Bolí to a dál bolet bude!
Vidím TĚ prostě uplně všude.
Ve všem!

A z úst mi lítají slova,
Která si tam vložil ty...

Bolí to...
Autor karkulik96, 31.12.2015
Přečteno 251x
Tipy 3
Poslední tipující: Maggot7, Křemen, Zrzi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí