Cibulím

Cibulím

Anotace: Jméno lze dle potřeby zaměnit. :-) (2016)

Míro! Co se ti děje?
Zdá se, že prší
ti z obličeje.
Kape to na zem,
tak nebuď blázen.
Máš v očích jiskru beznaděje.

Míro! Co tady děláš?
Dnes ani chytrý kecy nemáš.
Copak jsi alergik?
Chceš podat kapesník,
anebo co to vlastně hledáš?

Míro! Co se ti děje?
Cibule nakrájená, prosím tě, kde je?
Slzný plyn necítím,
není tu ani dým,
ani co k slzám rozesměje.

Míro! Tak co je s tebou?
Dýcháš, jak když tě kosti zebou.
Odděl už zrno od plev,
pokus se o úsměv!
Vždyť je to sranda, tak hoď sebou!
Autor el sereno, 02.01.2016
Přečteno 268x
Tipy 1
Poslední tipující: ArtFox
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí