Lampa

Lampa

Anotace: Když jsem tak čekal na zastávce.

Z příma tu stojí a sklání hlavu, dáma v šedém kabátu.
Stojí si tiše, ve strnulém stavu, němém komatu.

V zimě i v létě kyne davu, sleduje cesty lidí osudů,
ve větru, dešti, … za úmoru, touží mít jejich svobodu?
Ač pevně k zemi připoutaná, rozdává záři dalekých hvězd.
Ona tak každé noci dává, směr jejich nočních cest.

Říkám tak diky, vzácná paní, dáváte světlo noční temnotě,
svět ten pro Vás asi není....... nebo se jednou dočkáte?
Autor Dsmi, 11.01.2016
Přečteno 223x
Tipy 7
Poslední tipující: Jin&Jang, Frr, jitoush, Ziny
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí