Naproti

Naproti

Anotace: A tak daleko.

Naproti

Bydlí naproti
Pamatuje válku
Tu druhou z těch velkých
Promluvil by o nesvobodě
Možná i o poetičnosti dávného světa
Zažil tolik skutečného
Tragického, ale určitě i veselého
A já, namísto toho
Abych se učil skutečnosti,
Přemýšlím, přemítám, zbytečně.
Zatímco on a s ním i poetičnost světa
Umírá.
Autor rad_by_basnikem, 12.01.2016
Přečteno 387x
Tipy 3
Poslední tipující: bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí