=Sníh a sněhulák

=Sníh a sněhulák

Anotace: ...:-)


~~~~~~~~~
Sníh pokryl města
pokryl i vesnice
poprášil louky
lesy a silnice
ty čtyři ceňťáky
dětem stačí
do kopce za domem
boby,sáně tlačí
pak jedou z kopečka
dolů do doliny
patami zaboří se
prý do hlíny...

*

Už máme matroš
i na stavební práce
zatím jenom málo
je nutno uskrovnit se
ten první sněhulák
bude sice malý
to však vůbec nevadí
na hlavu mu táta
starý klobouk nasadí
máma ta mu uváže
šálu kolem krku
a ty pusou z uhlíků
usmívej se kluku...

*

~~~~~~~~


Autor Květka Š., 14.01.2016
Přečteno 250x
Tipy 3
Poslední tipující: Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí