Pro maminku

Pro maminku

Anotace: Byla tu se mnou od prvních dnů ...

Maminko ...

 

dlouho jsi se mnou se trápila

dlouho jsi "kvetla" z hloupostí mých

dlouho jsi šlehala jména všech prokletých

párkrát jsi mě vařečkou přetáhla

 

Maminko ...

 

mám tě rád, vždyť to víš

chci tě rozesmát sladce

a vykouzlit úsměv hladce

vždy když jen trochu se rozzlobíš

 

Maminko ...

 

je to trochu narychlo

ale já vím že jsi nejlepší

já vím že jsi bombová

tak nech problémy "ony se vyřeší"

nech všechno co by tě tak snadno namíchlo

maminko jsi prostě bombová

...

DOSLOVA!

Autor Vyvrženec, 17.01.2016
Přečteno 292x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"vykoUzlit"

07.02.2016 12:52:33 | Lilien

Děkuji :D To občas ujede :D

07.02.2016 12:56:36 | Vyvrženec

Je bezelstná a milující;)

07.02.2016 13:09:37 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí