Spalme ledy

Spalme ledy

Anotace: ...

Sbírka: A srdce hrálo marš

Srdce matkou dané

a láva v žilách

cítí kouzla okamžiků

a tají a mrznou

při pohledu

na krasojízdu vloček

a táborový oheň

píše příběh smutku

a beznaděje

krásných chvil

kdy jsme nebyli takoví

jaké si nás osud přál

mám srdce po matce a zbytek po otci

má matka je Zima

a otec Vulkán...

Autor Oxík, 23.01.2016
Přečteno 368x
Tipy 5
Poslední tipující: Ravena Lupus, Frr, adaj, boneslash
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí