Transformace

Transformace

Anotace: Takový ten depresivní pondělní večer

Zmítám se mezi touhou zemřít a žít věčně
Nic necítit, být jako led
Být jako otrávené jablko, jako jed
Cítit, jak ti proudím do žil a měním se v med
Chci roztát na prvních paprscích jarního slunce
Vypařit se, stoupat vzhůru a prozkoumat nebe
Jako sněhová vločka v zimě padnout ti na tvář
Najít tvé srdce a znovu zamilovat se do tebe
S hrůzou zjišťuji, že nemám svatozář
Zmítám se mezi touhou zemřít a…. žiji ještě?
Autor kiksik, 25.01.2016
Přečteno 278x
Tipy 5
Poslední tipující: Krahujec, Lioness, Zrzi, VEDz RVAHEs, boneslash
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jó, a takhle to může být celý život ...

25.01.2016 21:17:25 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí