* Tick-tock *

* Tick-tock *

Anotace: Jedná se o anglickou verzi mojí původní básně *Dvoutaktová*. I zde doporučuji číst v rytmu tikotu vteřinových ručiček. ;-)

* Tick-tock *

Two-stroke, tick-tock
Tick-tock tone
Never-ending
Marathon
Two-stroke, tick-tock
Always been
One and only
Evergreen

Tick-tock, tick-tock
Tick-tock clock
Tick-tock, tick-tock
Tick-tock clock
Tick-tock, tick-tock
Rolls the rock
Tick-tock, tick-tock
Circle's locked


... ... ...


Volný překlad mojí původní básně * Dvoutaktová *
K přečtení zde:
http://www.liter.cz/basne-ostatni-812293-cist
Autor Nikytu, 30.01.2016
Přečteno 353x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí