let

let

Anotace: až bude pršet, vlaštovka poletí nízko až budou pršet mé slzy…

Já letím vstříc všem nehodám
Já letím, křídla v poutech mám
Já letím, nevím kudy kam
Já letím, tiše umírám

Povím ti vše…

Já letím, klesám stále níž
Já letím, svému konci blíž
Já letím, na dno propasti
Já letím, toužím po slasti

Mám tě ráda…

PADÁM!
Autor karkulik96, 05.02.2016
Přečteno 254x
Tipy 2
Poslední tipující: boneslash, Maggot7
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí