Kohout

Kohout

Anotace: Jsem vládce slepic...........

Kohout

Já nastolím tu pořádek,
jsem vládce slepic a kuřátek!
Svůj harém musím chránit
a před vetřelci jej bránit.

Není moudré si na mě dovolovat,
ani mě urážet a provokovat.
Toho kdo si na mne troufne,
můj ostrý zobák okamžitě klovne.

Jsem král a strážce kurníků,
z mého harému není úniku.
Žádna slepice nemá klid,
každá by mě chtěla mít.

Žádný jiný kohout tu nemá šanci,
jsem silný, chytrý a také krásný.
Slepice mě obskakuji
a já jim za to vyzpěvuji.

Každé ráno jako první vstávám,
svým hlubokým hlasem všem budíček dávám.
Když dám si malou rozcvičku,
vyhlédnu si slepičku.
Autor Desktop_men, 08.02.2007
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už vím co se honí sousedovic kohoutovi hlavou. :))

08.02.2007 16:44:00 | afig

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí