Všechochuť

Všechochuť

Anotace: ...

Trávu a drogy, to já měl vždy rád,
býval jsem grogy a šňupal tabák.
Fetoval střídmě, dle mého plánu,
avšak pozdravil vlídně kdejakou dámu.

Alkohol změnil mé veškeré vnímání,
projevil se v rámci RTG snímání.
U krásných slečen k užitku je velice,
ale co je mým terčem?Jsem snad ňáká opice?

Zas ty mé pudy, měl bych je zahnat,
mám samé dluhy, splatím je raz dva.
Stačí si přece dát trochu toho koksu,
vykradnout banku ve stylu slowfoxu.

Nakonec vodkou se ožeru a půjdu spát,
zítra ráno však nebudu schopen vstát.
Poldové blíží se, už jsou tady, našli mě, ajta.
Mám to ale pech, když zabije mě jedovatá krajta.

Autor boneslash, 06.02.2016
Přečteno 245x
Tipy 1
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí