Pravda lhaní

Pravda lhaní

Anotace: ...

Něco ve mně dnes se dusí,
navenek už to opět musí.
Lživá potvora mě nahání,
já nedojdu svého pokání.

Již musí prorazit cestu svojí,
snad nerozpůlí mé tělo v dvojí.
Začíná křivého mluvení čas,
nepřestává mé kecání včas.

Zrovna s mámou dostanu lepáka,
na bradě mám dalšího boláka.
To mě však nezbaví mého pokušení,
vymýšlím věc lačnou pravdy porušení.

Nic mě nezastaví v těch mých plánech,
budu politikem a skončím na Kanárech.
Jak prosté je přeci takto lháti,
Lží se nikdy nepřestanu báti.

Autor boneslash, 07.02.2016
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta je hezká a upřímnostiplná:-)

09.02.2016 23:08:03 | tvořilka

Díky :-)

09.02.2016 23:10:38 | boneslash

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí