Paradoxní

Paradoxní

Anotace: Jak malí vlastně jsme, sla...

Jak malí vlastně jsme,

sladký je citron v rozchechtaném čaji.

Jak drzí vlastně jsme,

měkký je kámen pod ohněm draka.

Jak nazí vlastně jsme,

neřekne Eva, uvězněná v ráji.

Jak slepí vlastně jsme,

zasyčel slepýš s trnem zabodnutým do oka.

 

A jestli je můj život jen zrnko písku uvnitř růže, ty jsi můj stonek, drahý. 

 

 

 

 

 

Autor Sunmaker, 09.02.2016
Přečteno 280x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rozchechtaný čaj a kámen pod ohněm draka ... skvělá, užila jsem si:)***

09.02.2016 21:14:42 | Ragnell

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí