Národ na vymření

Národ na vymření

Anotace: ..

Kdekdo už zavrhl národ svůj,
kdekdo už zapomněl na minulost.
Málokdo již věří,že nad námi stojí Bůh.
Málokdo se stará o budoucnost.

Všichni se řítíme do propasti.
Všichni zhyneme s ostudou.
Všichni si užíváme života slasti,
ale naše země dlouho naše nebudou.

Už není kdo by za nás vyhrál tento boj.
Pomoc ta je v nedohlednu.
Můj národ jako porouchaný stroj
a já se na tu zkázu dívat nedovedu.

Špatná doba na to býti hrdinou,
špatná doba na velké činy.
A ty ideály,co jsme léta budovali,ty též zhynou.
A jejich katové,ti budou za hrdiny.
Autor lukassnajdr, 10.02.2016
Přečteno 388x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Lioness, boneslash, Kubíno
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí