Na Valentýna

Na Valentýna

Anotace: ...

Já nehodlám s tím přestat

na Valentýna.

Musím vodku s rumem chlastat

s mýma ženskýma.

 

A kouřit mariánu,

tu mám strašně rád.

Pozvu moji mámu,

snad na mě čas má.

 

Vždycky mi šla příkladem

u nás doma v paneláku

každý den s jiným chlapem, 

vytvořila nový fanklub.

 

Přitáhla spoustu lidí,

co maj orgie v lásce.

Po erotice furt slídí

a šňupají i na skládce.

 

Ale už to není ono,

nemám už vůbec čas

fetovat stojí za hovno,

nezbyl už žádnej chlast.

 

 

 

 

 

 

Autor boneslash, 14.02.2016
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ojojojojoóóóóóóóoóójjjjjjjjjjjj:-)))

14.02.2016 21:57:56 | tvořilka

:-)

14.02.2016 22:43:29 | boneslash

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí