Stáří

Stáří

Anotace: ...


Mějte prosím klidné stáří
s úsměvem na vaší tváři.
O budoucnost lidstva nemějte strach,
stejně se brzy obrátíte v prach.

Lehněte si do své teploučké postýlky,
ve sných snech sledujte krásné motýlky.
se svým dechem zacházejte šetrně, velmi,
jinak vám prasknou dříve cévy ba i nervy.

Až budu mít možnost se k vám dostat,
tak možná budu schopen se vás zastat.
Snad do té doby ještě nebudete v hrobě
tomu bych ale nevěřil v této hektické době.

Každý s radostí předstírá smrt,
jen aby děti zdědily prd.
S klidem na srdci sepíšou závěť,
potomci jsou pro ně odporná havěť.

Ale na druhou stranu však
nepřestanu jim věřit jen tak.
Oni jsou naši rodiče a vždy jimi byli,
úcta a respekt k nim jsou věci co zbyly.

Autor boneslash, 16.02.2016
Přečteno 228x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...Překrásné:-)

16.02.2016 11:38:26 | tvořilka

Díky :)

16.02.2016 11:38:40 | boneslash

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí