Chtěli mě pohřbít a neměli kam

Chtěli mě pohřbít a neměli kam

Anotace: ...

Déšť stéká po kůrovém
skle jako
malinová zmrzlina
po kornoutu toho
léta, jako pot po
tvých zádech a mých
stehnech,
já teď
jen sedím a mlčím
do toho zatracenýho počasí. A nic
se nevyrovná roztržitým
myšlenkám o ničem,
neznámýho básníka
v rohu místnosti v
narvaným lokále,
lidi se tu cpou
rozvařenými těstovinami,
dušený špenát se lepí na
přeplněné tváře té hory masa, jen se
pořádně nažer ty prase, až o tebe
zastaví vlak
budou o tom psát v novinách
jako o nešťastné kolizi
mezi soupravou a
plně naloženou Tatrou.
A to se lidská rasa
dostala až do
vesmírný krajiny...
Autor Fanosh, 18.02.2016
Přečteno 238x
Tipy 2
Poslední tipující: ewon, boneslash
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí