KRAJINA

KRAJINA

Anotace: ...

Už nikdy to nebude stejný
nikdy už ve tvém objetí
nikdy už nebudu tak sám
Ten smutek, který ukrývám
ta touha, k níž jsem připoután
ženou mě do prázdnoty osamění.

Odsouzen k polednímu střízlivění
stávám se otrokem v tvém zajetí
V krajině krásnobolných sebeklamů
budu si přát, co nikdy nedostanu
Napíšu básně, kterým nerozumím
napíšu o pocitech, které nejdou popsat slovy
a ty to možná pochopíš.

Víš přece dopředu, co řeknu
víš přece vždycky, na co myslím
poznáš, co udělám, co odpovím.
Autor Honza W., 18.02.2016
Přečteno 458x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Dreamy, JSJ, enigman, Avola, Nikita44, Kett
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí...:-)

21.10.2017 15:10:04 | Dreamy

Děkuji. :-)

22.10.2017 11:41:36 | Honza W.

Napíšu básně, kterým nerozumím
napíšu o pocitech, které nejdou popsat slovy
..to se mi líbí v krajině, kde občas slova chybí...

08.06.2016 20:15:28 | JSJ

...v krajině mých vnitřních tónů
tak rád bych řekl díky
jen často není komu...

Děkuju nejen za komentář :-)

11.06.2016 23:48:45 | Honza W.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí