Nevyvětrá

Nevyvětrá

Anotace: smutek nevyvětrá jak svítiplyn, zpívá Karel Plíhal

Dnes vstoupil smutek
opět do mého srdce

nechtěný a otravný
ale sám se ho nezbavím

není dobře
člověku samotnému

potřebuji někoho
kdo mne vytáhne a zachrání

otevře okno srdce
a vpustí oživující nádech

lásky, která ví
o bolesti života a smrti

protože umírám
ač dýchám

a každým nádechem
končí dech života

dum spiro spero? 

Autor VIZ, 19.02.2016
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí