Konec studia

Konec studia

Anotace: ...

Já všem okolo sebe kecal,

nedal jsem všechny zkoušky.

Rád na sebe víc vykecám,

tak nasaďte si roušky.

 

Každej den na diskotéce

já tančil s jinou holkou.

Šlo to všechno lehce,

jak s Němkou, tak i s Polkou.

 

A když se doma ptali,

kde jsem byl celou dobu.

Já:"Mám v brigádu v Andy!"

Takže nedošlo na zlobu.

 

A když už jsme psali testy,

já do školy na chvíli přišel.

Nepomohly ani záchranné vesty,

žádný z testů mi nevyšel.

 

Avšak hlavu nevěsím,

já stále pořád žiju dál.

Nikdy se nepověsím

i kdyby si to přál sám král.

 

Proto si najdu fajn práci

a utřídím si můj život.

Čas prostě nejde vrátit

a tak půjdu s kámošema na pivo.

 

 

 

 

Autor boneslash, 21.02.2016
Přečteno 216x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:d :d :d ale jo .. je to pěkný:-)))

22.02.2016 00:32:30 | tvořilka

Diky :-)

22.02.2016 10:35:00 | boneslash

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí