S Dopim

S Dopim

Anotace: V Papírně

Sbírka: Krásný širý svět

Zas sedíme v papírně,
opiti nejsme... jen mírně.
Diskutujem o básních
a poučení, co plyne z nich.

 

Ten vtip a spisovný jazyk
přechází ze srandy na zvyk.
Se mnou píše tu Dopi,
co už má básní kopy.

Debatujem, však nehaníme,
spíše se svému umu pokláníme.
V pozadí se slečnou A -
básnická seance rozjetá!

Autor Maggot7, 22.02.2016
Přečteno 328x
Tipy 1
Poslední tipující: DoPaPl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí