Nebreč Mami...

Nebreč Mami...

Anotace: Léčba vašeho charakteru pomocí mé smrti. Občas snad jediný lék, který by zabral...


Až jednou udělám to,
co často honí se mi hlavou
a v závalu slz přečteš si dopis můj..

Pak budeš litovat, 
že nebyla jsi právě tou pravou 
oporou mi..

Budeš litovat,
že jako máma neznala jsi smýšlení a duši svého syna
přesně tak, jako tvůj otec nikdy nepoznal tebe,
mám vztek..

Vztek na svou mámu i umrčenou sestru
rozmazlená párty girl - jenž v dvaadvaceti letech stále fňukat svede.

A stejně..
až zase v létě budu jezdit jednou stopou
tak jako "Rossi" 
jen s tím rozdílem, že pojedu v krajině svých snů
pak nezapomeň a koukni do mé náprsní kapsy

Tam najdeš dopis svých slaných dnů.


♫ https://www.youtube.com/watch?v=sJi3yfqrDo4 ♪♪♪

Autor Pučik, 22.02.2016
Přečteno 394x
Tipy 1
Poslední tipující: boneslash
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Z pohledu matky lehce vyděračské psaní (ne)dospělého syna.

27.02.2016 19:58:52 | MARKO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí