tam kde je ráj

tam kde je ráj

Anotace: Dlaněmi zakrývám svou tvář skrytý sám před sebou stále mě nazývají lhář ti samí co mě na smrt ved...

Dlaněmi zakrývám svou tvář
skrytý sám před sebou
stále mě nazývají lhář
ti samí co mě na smrt vedou

Každý z nich ruce k nebesům vzpíná
já však spíše k zemi hledím
V pekle prý Satan hlavy stíná
Já v klidu na parapetu sedím

řekněte kde je ten váš slavný ráj
jako v hlouby undegroundu
Hadr svobody na stožáru ladně vlál

Ve slovech míru Johna Lennona
v myšlenkách režiséra, co svou fantasií filmy točí
na plátně obrazů , na niž vyobrazená jest Verona
v mysli muže, jenž z barikád bez váhání skočí

Tam je ráj, tam kde svoboda vládne
tam, kde ti na hlavu nebe padne
tam, kde lidé tiší svou trýzeň
tam, kde život ukájí svou žízeň
tam, kde se všechno kolem tebe točí
tam, kde nejraději zavíráme oči
Autor madness.is.freedom, 25.02.2016
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí