čas

čas

Anotace: ---

Stojím před zrcadlem,

prohlížím si jizvy, které 

                        zanechal čas.

Mysleli jsme, že nezestárnem,

že smrtka vždy projde 

                kolem nás.

Ach, my bláhoví!

S klapkami na očích,

drželi jsme se za ruce,

najednou tak zmatení

           ... stojíme v hromádce

času, který proklouzl nám 

                                      mezi prsty.

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor FroniXY, 25.02.2016
Přečteno 220x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí