Stan

Stan

Anotace: Můj malý skromný sen

Co mě láká,
o čem sním
v nadšení cestovním

(blízko, nebo širá dálka)

sbalit stan,
svou dívku vzít,
někam jít
a nevědět kam.

Procházet svět-
města, louky, lesy

(jedno, kde ustelem si).
Projít světa hřbet.

Bez peněz a bez hranic,
bez nenávisti
a bez závisti-
šťastný, kdo nemá nic.

 

Odproštěni od všeho-
od daní i podvodů,
našli bysme svobodu
světa toho neznámého.

A v noci bychom nazí
v objetí spolu usli,
na chvíli se povznesli.
...ano, to mi schází.

Autor Maggot7, 01.03.2016
Přečteno 288x
Tipy 1
Poslední tipující: boneslash
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí