Hřebec a klisna aneb těžký život idola

Hřebec a klisna aneb těžký život idola

Anotace: Láska nikdy neumírá. Ani ta zvířecí.

Hřebec a klisna aneb těžký život idola



Hřebec běží vysokou trávou,
od kopyt odletují hroudy země,
s láskou na něj hledí všechny klisny,
jeho srdce však patří jen jedné.

Ta sama stojí na pastvě,
klisny ji žárlivě sledují,
že jí jediné patří srdce hřebce,
kterého všechny vášnivě milují.

Hřebec běží ke své lásce,
k lásce svého života,
klisny se za ním zasněně dívají,
hřebec žije těžkým životem idola.

Když přiběhne ke klisně,
ta mu šťastně sdělí,
že ho nadevše miluje,
že je nic nikdy nerozdělí.

Žili spolu šťastně,
hříbě se jim narodilo,
a jak pravila klisna,
nikdy je nic nerozdělilo.

Nikdy je nic nerozdělilo,
ani vzduch, oheň, země, voda,
protože, jak každý ví,
láska nikdy neumírá.
Autor Minna Seayard, 01.03.2016
Přečteno 453x
Tipy 1
Poslední tipující: boneslash
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí