Dívka v bouři

Dívka v bouři

Anotace: Byl to sen nebo se mi to stalo? na terapii ptám se mnohokrát, city hoří a paměť slouží tak málo, pro krásu žen je snadné i nespoutaně lhát

 

Byl to sen nebo se mi to stalo?

 na terapii ptám se mnohokrát

city hoří a paměť slouží tak málo

pro krásu žen je snadné i nespoutaně lhát

 

Měla v sobě půvab vyšších sfér

a krásu soch v zámeckém parku

ty chvíle s ní před sebou dnes mám

a té dívce okna v bouři otvírám

 

Život můj odvíjel se jako němý film

kde pár scén režisér schválně vymazal

ona scházela mi jako textům skvělý rým

za duet s ní, já bych všechno dal

 

Ty chvíle s ní před sebou dnes mám

a té dívce okna v bouři otvírám

Ty chvíle s ní před sebou dnes mám

na plátno mé duše, ona napíná

svůj vlastní rám

 

Ve tvářích tvých

světu dech dává jedna slavná bohyně

a já přiznávám

jak skvěle s tebou mi tu je

když v samotě z písní na zem stéká věčný blues

Ty zůstáváš královnou mých věrných Můz

královnou mých věrných Můz

 

(Hanuš Šparlinek,01.03.2016)

Autor Hanuš, 01.03.2016
Přečteno 400x
Tipy 3
Poslední tipující: Maggot7, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí