Svíčka

Svíčka

Anotace: ---

Uprostřed pokoje hoří svíčka,

jasným plamenem líbá holé zdi.

Já sedím v koutě, 

a když přivřu víčka,

napočítám do pěti,

na bledá líčka 

dopadne první paprsek slunce.

 

Noční děsy se rozplynou

v záplavě denního svitu

a já,

navzdory svému strachu,

s tváří na oko nevinnou,

                            sfouknu svíčku ...

Autor FroniXY, 04.03.2016
Přečteno 245x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jenže pak to strašně bolí..zjistit.. že si lžeme do kapsy ..

05.03.2016 13:31:53 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí