Rozhraní

Rozhraní

Anotace: ..

Na hraně mezi dobrem a zlem
stojím tu mlčky,stojím tu sám.
Temnou stranou omámen,
ale dobro v srdci stále mám.

Co teď asi dělat mám?
Na rozhraní dvou prostředí?
Kam teď to své srdce dám?
Jak rozhodnu se,stojíc v příšeří?

Jak složité je lidské bytí.
Jak složité je stále milovat.
Když slunce stále méně svítí
a ten černý havran začne slibovat.

Začnou slibovat a začnou s šepotem,
o lásce tak krásné jeho křídla.
A uvěřit mu já jsem ochoten,
když ten havran v světle vypadá jak víla.

Jako víla z temné strany,
jako láska nebezpečná.
A přede mnou uzavřou se dobra brány.
A ta temná strana bude věčná.
Autor lukassnajdr, 05.03.2016
Přečteno 270x
Tipy 1
Poslední tipující: Kubíno
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí