Negativ

Negativ

Anotace: .

co má být, bude.
nebudu nikde,
kde bych dřív nebývala.

není, co mine.
není první noc,
kdy bych si neustlala sama.

ticho mdle skleslé.

nač výšit hlas.
nejdem nikam,
kde už bych se kdysi netoulala.

co má být, se děje

svět se znova skulí na okapu řas.
však už jsem tam byla.
už budu vědět.


žít sama.
Autor Patěnka, 05.03.2016
Přečteno 308x
Tipy 5
Poslední tipující: Nikita44, zdenka, V.N.Losinský
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krása...Sama...úsměv.z.

05.03.2016 19:50:12 | zdenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí