Hadi na prsou

Hadi na prsou

Anotace: Hanba všem!

Hloupost a strach nás bije,
hřejem si na prsou zmije.
Hřejem si na prsou špinavé hady,
někdo se směje za mými zády.

 

Závist a deprese nás ničí,
ti hadi na prsou strašlivě syčí.

Strašlivě syčí i postarší lid,

který nechápe, jak takhle můžeme žít.

 

Kdo práci udělá? Kdo porodí děti?

Kdo zachrání všechny oběti?

Při výkřiku přitisknem se ke zdem.

Hanba vám! Hanba nám! Hanba všem!

Autor Maggot7, 06.03.2016
Přečteno 369x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavě pojatá myšlenka :)

06.03.2016 21:54:13 | madness.is.freedom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí