Bezejmenná

Bezejmenná

Anotace: Moje první báseň.. Nj, trošku starší dílko.

Kámen tiše obrost rmenem,
v obětí dvou perutí.
Rmen na loži bezejmenném
zpívá píseň labutí.
Zima cloumá zkřehlým tělem
ležím tady na věčnosti.
Poznáš v těle zkamenělém
odpad lidské společnosti?
Měsíc káže můrám cestu,
vydej se s nimi podél ní.
V žalozpěvu pro nevěstu
i luna slzu uroní.
Kříži projdi k páté řadě,
zde jsem.. Dobře, žádná sláva..
Nevidíš mě? Jen to vezmi popořadě..
První....
Druhý...
Třetí hrob zprava...
Autor Rovena, 08.02.2007
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: pavlis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí