=Starý kufr

=Starý kufr

Anotace: ...:-(...


************* 
Když ti mráz po zádech běží 
a být veselý jde jenom stěží, 
na záda si honem lehni 
a chvíli se ani nehni. 
Mráz po zádech běhá strachy 
tak ať si sbalí své saky,paky, 
strašit a lekat už dál nebude 
za chvíli z mrazu 
nic nezbude. 
---
Sbalí si starý kufr odřený 
a půjde na cestu, prý poslední 
a potom na peróně čeká 
že mu vlak ujede,toho se leká. 
Proč se ten strach tolik lekl? 
Jinému na záda si potom klekl 
a jako mráz na jiných zádech leží 
ten kdo se bojí domů raděj běží. 

...... 
"A kdo se bojí ten prý nesmí do lesa 
a každá houba radostí zaplesá"

...

Autor Květka Š., 17.03.2016
Přečteno 443x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí