stále čekám

stále čekám

stále čekám
ale nevím na co

pobouřen vlnami co se rozbíjí o skalnaté břehy
uchlácholen pohádkami o dalekých říších
rozveselen slovy o padajícíh květech
zmaten kouřem plnícím mé plíce

a stále čekám
jako monument na znečištěném náměstí
jako mrak pohybující se kolem celého světa
jako nezapálená cigareta

stále čekám
a nevím na co
Autor madness.is.freedom, 19.03.2016
Přečteno 369x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Kubíno, hanele m.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak nečekej třeba se to dozvíš...

19.03.2016 11:24:58 | enigman

tohle se mi líbí hodně

19.03.2016 00:43:54 | hanele m.

děkuju :)

20.03.2016 01:40:44 | madness.is.freedom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí