Volný pád

Volný pád

Anotace: Prostě konec...

Jeden pád, jeden skok,
za den nebo rok,
bez křídel let
na onen svět.

Chladnokrevně dolů skočit,
v asfaltu své tělo smočit,
rozmetaný na kousky dole,
v rozsahu jak jedno pole.

Do srdce si kudlu vrazit,
v křečích na zemi plazit,
bez šance an návrat zpátky,
na návrat zadními vrátky.

Konec všeho - strastí, smíchu,
odhodit tu hnusnou píchu,
které maj všichni plný ústa,
však bez činů slova pustá.
Autor Richard LaFontaine, 09.02.2007
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smočený v asfaltu dole. Říkám si - nepovedlo se ty vole.

09.02.2007 08:07:00 | malíček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí