Konec lásky

Konec lásky

Anotace: Nebrat vážně...

Ztratil jsem svoji lásku,

byla to tlustá svině,

já chtěl totiž krásku,

co vypadá štíhle.

 

Když jsem ji tenkrát potkal,

už jsem chtěl blít do koše,

její vnitřní krásu jsem uznal

a koupil jsem si langoše.

 

Trvalo to víkend,

kdy jsem to s ní vydržel,

bylo to jak týden,

nervy jsem na uzdě udržel.

 

Chtěla furt péct koláčky,

byla ze mě hospodyně,

nejradši měla omáčky,

je skoro jak moje tchýně.

 

Jenže tchýně umí,

alespoň trochu líbat.

Nečinně nečumí

a dokáže krásně zpívat.

 

Jenže tahle bachyně

nevěděla co je pusa,

měl jsem si ji dát na víně,

chutnala by jak husa.

 

A pak jsem to utnul,

že nejsem žádnej kuchtík.

A už měla v břiše kudlu,

dal jsem pod ní rendlík.

 

Kapičky krve teď kapou

a já si dávám krvavé řízky

ukončil jsem lásku divnou

už nikdy špekaté dívky !!!

 

 

 

 

 

 

 

Autor boneslash, 29.03.2016
Přečteno 553x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle je fakt divný a i když to neberu vážne, je to furt jenom hnusný, nejspíš jsi byl naštvanej, že máš chuť na langoše a kiosek ti právě zavřeli před nosem :D

29.03.2016 23:29:50 | Papagena

Tahle báseň se řadí k těm 99% básním co jsou vyfantazírované. Holt fantazii se meze nekladou ;). Ale langoš bych si dal :D.

30.03.2016 09:57:27 | boneslash

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí