tiché snění

tiché snění

Anotace: . . .

chci slyšet Tvůj sametový hlas,

cítit Tvůj polibek, těsně před tím než se rty spojí

to vlhko na konci slova

neodolat se na Tebe podívat ve chvíli kdy kráčíš ulicí

vědět, že jsi na konci písmen na telefonu 

a  že Ti patří slova mi běžící na displeji 

do ticha noci, která stejně jako ráno skončí snem 

o nekonečnu s Tebou a vedle Tebe....

Autor jurij, 29.03.2016
Přečteno 487x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...Překrásné... St

29.03.2016 21:54:25 | tvořilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí