vlastní cesta

vlastní cesta

zšedlé nebe
zachmuřuje celý svět
jako když vybuchl černobyl

lidé se krčí ve svých bytech
a v černočerné tmě
rozsvěcí svíčku
v touze po světle co jim bude vládnout
v touze po mapě jež je vyvede ven
v touze po vůdci co jim ukáže cestu

namísto hledání své vlastní
Autor madness.is.freedom, 31.03.2016
Přečteno 208x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí