asi bude jaro

asi bude jaro

Anotace: rok a něco. nějak se na to zapomnělo. (celkem jen drobnost a blbůstka, ale bylo mi líto ji vynechat)

 .

 

 

ale ty dobře víš, že stačí jen slovo, a…

 

a tak jsem vyšla z té tmy

a za sebou zapálila svíčku

to pro paměť mým milovaným strachům

 

bojím se věřit všem určitostem

to, že vždycky přišlo jaro

neznamená, že skutečně znovu přijde, stejně tak to

neznamená, že neplní-li někdo

sliby, nesplní je ani tentokrát

 

občas se s tím špatně srovnávam,

ale je to tak, už nyní máš nové

bydliště v mé mysli

čím déle tě znám, tím méně

se mi daří si tě vypodobnit

stačí jen sledovat tužku

v odraze skla, jak se zoufale snaží

asi ani dnes nic nenapíšu

i když mám tužku a papír

 

ráda vidím, když jsi šťastný

a poskakuješ jako blázen

a nemáš hlavu na stole

 

 

.

Autor Zylberstein, 03.04.2016
Přečteno 267x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí