Naděje

Naděje

Anotace: ---

... a tvé stopy zavál čas.

Jsem jako dítě, co zpoza záclony

vykukuje a znovu, zas,

vyhlíží konec sezóny,

                             konec roku,

čekaje, až po tvém boku

                                         zestárne.

Na světě nejsou bitvy prohrané,

vždyť bojovat znamená žít.

 

Upínám zrak svůj do dáli

a ani nebeské chorály

či vůně hřbitovního kvítí,

nevezmou mi naději,

nevezmou mi nás ...

 

 

 

 

 

 

Autor FroniXY, 05.04.2016
Přečteno 265x
Tipy 4
Poslední tipující: zdenka, Nikita44
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vždyť bojovat znamená žít...ST

05.04.2016 20:16:06 | Nikita44

Děkuji :o)

05.04.2016 20:26:12 | FroniXY

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí