Posol z temnôt

Posol z temnôt

Anotace: ...

Už o chvíľu pustím kvety
klíči vo mne semeno zla
parostroj v nekľudných nozdrách
a z tej pary rohy kozla

s očami čo na kontrolu
svietia ľuďom do oblokov
do červena farbia temnú
myseľ zbavenú od okov

v rytme rezov plačú krky
zahalené do obliečky
vlasy prilepené krvou
tancujú v dotyku sviečky

po stenách sa škriabe k stropu
pachuť mäsa z dier po noži
neusvedčia temnú myseľ
odtlačky na jemnej koži

pohladiť s nežnosťou vraha
a uchovať miestu váhu
pre horký chlieb obhliadača
čo vyjde aj z tvojho prahu

nenájde však zhodu mena
vedľa tela s logom smrti
pokrstenom spŕškou iskier
ako keď vlak kosti drtí

na čepeli s jasnou hlavou
napichnutá je predstava
že tak ako končí báseň
aj tvoje telo dohráva
Autor Nervaque, 07.04.2016
Přečteno 255x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort, Jeněcovevzduchukrásného, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí