Pán času

Pán času

Anotace: Můj Pán času

Pane času vezmi mě do budoucnosti.
Vezmi mě do daleké minulosti.
Pojď budeme spolu cestovat.
Nemusíme nic plánovat.

Žádné starosti, žádné trápení.
Jen dálek volání a vábení.
Chci se bát i smát.
Přála bych si abys mě měl rád...

Zase mě necháváš na Zemi.
Sakra co já tady s těmi?
Necháš mě se zamilovat.
A pak mě necháš plakat.

Ty jsi ten, co chci.
Pro mě to nejlepší jsi.
Já i pro Tebe tu jsem.
Tak pojď, spolu půjdem...
Autor Mejaleleth, 08.04.2016
Přečteno 473x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí