Abstraktní melancholie

Abstraktní melancholie

Anotace: Vrátila se múza...čůza..na dlouho mě opustila...a tedˇ..

Vypuštěná rádoby Fantazie
řádí jak opilá..
Opuštěná,
nikde se neukryje,
déšť všechny slzy smyje.
Zradila anděla.
Je to tak smutné...zdá se..
už ztichl všechen hluk.
Klaun stále stojí a usmívá se, dřív věřil, že dojde k spáse.
Teď? Už je to fuk..
Autor Sapphire - Taitiniatin, 08.04.2016
Přečteno 235x
Tipy 2
Poslední tipující: Mácha, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Klaun stojí usmívá se
a jeho smutné oči
hledí do prázdného hlediště.


... :-) ...

09.04.2016 09:34:25 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí